Juletapas Meny
Lefse med ribberull og rødbetesalat – Lefse med røkelaks og philadelphia kremost
Spekeskinke – Mozzarella, tomat med balsamico og basilikum
Gløgg og sennepsmarinert ribbe – Chili og hvitløksmarinert scampi – Saltbakte småpoteter
Grillede Buffalo Wings – Baconsurrede dadler – Fløteomelett med krydrede småpoteter og julepølse
Rødvinsglasert kalkunbryst med smørstekt rosenkål – Fersk focaccia og Aioli
Tradisjonsrik jule- varmmatbuffèt
Ribbe – rødkål – svisker – julesaus
Pinnekjøtt – kålrabistappe – sjy
Røkt julepølse – medisterkake – kokte poteter
Dessert
Karamellpudding – karamell saus
eller
Riskrem – jordbær coulis
Leveres i gastrobakker for opplegg på serveringssted.
Allergener:
Lefse med ribberull og rødbetesalat (G Hvete, M, E, SP), Lefse med røkelaks og philadelphia kremost (G Hvete, M, E, SP)
Spekefat med fenalår, spekeskinke og sognemorr, Gløgg og sennepsmarinert ribbe (SP), Chili og hvitløksmarinert scampi (SK), Saltbakte småpoteter, Mozzarella, tomat med balsamico og basilikum (M)
Grillede Buffalo Wings, Baconsurrede dadler, Fløteomelett med krydrede småpoteter og julepølse (M, E) Rødvinsglasert kalkunbryst med smørstekt rosenkål (M) Fersk focaccia og Aioli (G Hvete, E)
Ribbe og pinnekjøtt, røkt julepølse (M, SE) og medisterkake (M), kålrotstappe og hjemmelaget rødkål, sjysaus (G hvete, SO, SE, SP) og kokte poteter.
Karamellpudding med karamell saus (M,E), Riskrem med jordbær culie (M)
Allergener merkes med:
G: Gluten hvete, rug, bygg, havre, spelt og korasanhvete SK: Skalldyr/Crustaceans E: Egg/Eggs F: Fisk/Fish P: Peanøtter/Peanuts N: Nøtter/Nuts SO: Soya M: Melk/Milk SE: Selleri/Celery SP: Sennep/Mustard SF: Sesamfrø/Sesame seed L: Lupin
SU: Sulfitt/Sulphur dioxide B: Bløtdyr/Molluscs KI: Kan inneholde spor av /May contain traces of …
Andre merkinger:
V: Vegetar


